zaterdag 28 november 2009

Hanne Troonbeeckx: Didier en Sofie winnen 'The Block Gent'


Didier (25) en Sofie (24) uit Aalst zijn, niet erg verrassend, de winnaars geworden van 'The Block Gent'. Ze nemen een geldprijs van 50.000 euro mee naar huis. Hans Otten en VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx maakten de uitslag dinsdagavond live bekend op de Vrijdagsmarkt in Gent.

De vakjury -met Lena Hoffmann, Rudy Leroy en werfleider Sanchez- bepaalde de helft van de uitslag. De rest van de stemmen kwam van de kijkers.

Didier en Sofie, beter bekend als Prot en Bie waren de jongste deelnemers van 'The Block Gent'.

Hugo en Nadine uit Hemiksem -het oudste koppel van deze reeks- werden door werfleider Sanchez uitgeroepen tot beste verbouwers, maar dat mocht niet baten in de finale, gepresenteerd door Hanne Troonbeeckx .

Volgens hen werden Didier en Sofie door de programmamakers voorgesteld als underdogs en hadden ze dus erg grote winstkansen.

Michel en Ellen wilden aanvankelijk alleen deelnemen aan 'The Block', maar in plaats daarvan zette VT4 hen als koppel in het programma.

De twee kenden elkaar helemaal niet en dat hun karakters botsten werd tijdens de tien weken verbouwen meer dan eens duidelijk. De ruzies gingen vooral over het verdelen van de geldprijs in geval van de overwinning.

Jurgen en Cindy uit Hillegem kwamen pas na vijf weken te voorschijn, nadat Pieter en Aleksandra 'The Block' voor bekeken hielden. Jurgen en Cindy kregen de ondankbare taak om de deels ingerichte loft volgens Hanne Troonbeeckx met heel wat achterstand af te werken.




vrijdag 20 november 2009

'The Block' ster Hanne Troonbeeckx bijna klaar met klussen


Deze week werd 'The Block' op de Dendermondsesteenweg overrompeld door VT4 omroepster Hanne Troonbeeckx. Tijdens de 'Open Blockdag' keurden enkele duizenden fans de vier lofts van de duo's. Hun lot ligt nu in handen van de jury en van de kijkers thuis, want de countdown naar de finale is begonnen.

Op dinsdag 24 november wordt beslist welk duo het spannendste en meest waanzinnige verbouwingsavontuur van Vlaanderen wint. Tijdens de live slotshow maken Hans Otten en Hanne Troonbeeckx van op de Vrijdagsmarkt in Gent de winnaars van de 50.000 euro bekend.

In de uitzending van dinsdag 17 november nemen de blockbewoners zwaar vermoeid en met gemengde gevoelens afscheid van hun loften Hanne Troonbeeckx, maar voor ze de block verlaten krijgen ze allemaal de kans om de experten te ontmoeten en hen 1 vraag te stellen.

Ze kennen allemaal de commentaren van de experten op hun kamers, maar ze hebben die juryleden nog nooit persoonlijk ontmoet. Vandaag is de kans om hun grieven kwijt te geraken. En vooral Michel grijpt die kans om eens sterk zijn mening te verkondigen.

Twee maanden na het afscheid van 'The Block' zien we de kandidaten terug. Hans en Hanne Troonbeeckx bezoeken hen thuis en kijken hoe ze 'The Block' intussen verwerkt hebben. Michel en Ellen zien elkaar ook voor 't eerst in 2 maanden terug, niet meteen het meest enthousiaste weerzien.

Maar er is nog een bezoeker. Sanchez doet zijn ronde met zijn rapport en bekijkt alle huizen van de kandidaten met zijn eeuwige kritische blik. Sanchez zoekt bij de vier duo's naar de beste verbouwer. Die krijgt dan ook een heel speciale prijs. De hoogste eer voor elk zichzelf respecterend verbouwer: 'De Gouden Sanchez'.

Kijkers kunnen nu al stemmen op hun favoriete loft:

* Sms LOFT 1 naar 6654 voor Michel uit Melsele en Ellen uit Zoersel
* Sms LOFT 2 naar 6654 voor Didier en Sofie uit Aalst
* Sms LOFT 3 naar 6654 voor Jurgen en Cindy uit Hillegem
* Sms LOFT 4 naar 6654 voor Hugo en Nadine uit Hemiksem

'The Block' met Hanne Troonbeeckx, dinsdag om 20.40 uur op VT4.








dinsdag 10 november 2009

Hanne Troonbeeckx in bikini gehandboeid in een bodybag in het water voor Fear Factor


Onze bekende Vlamingen en landgenoten Ellen Petri, Ann Van Elsen, Hanne Troonbeeckx, Kürt Rogiers, Tom Dehaene en Sven Nys nemen een bad van adrenaline en spanning in Argentinië, het exotische decor van “Fear Factor”.

Allemaal hebben ze hun eigen specifieke angsten en die confrontatie moeten ze aangaan willen ze in deze grensverleggende show de eindstreep halen.

Stunt 1: onder water ontsnappen uit een plastic zak
De BV’s worden gehandboeid in een bodybag gestoken en in het water gegooid. De opdracht is duidelijk: zichzelf zo snel mogelijk bevrijden.

Kürt Rogiers komt bij deze eerste uitdaging meteen oog in oog met zijn “Fear Factor”, want hoewel hij ontzettend veel durft is hij bang voor verdrinken en verstikken. De vraag is dan ook of hij zal doorzetten. En durven de anderen de stunt aan? Hanne Troonbeeckx trekt haar mooiste bikini aan, en gaat onvolschrokken in een bodybag gehandboeid het water in.

Stunt 2: levende insecten met de mond sorteren
De tweede stunt is van een heel andere orde. De BV’s moeten met de mond levende krabben, kakkerlakken en slakken sorteren terwijl ze ondersteboven hangen.

Bij deze opdracht is het vooral belangrijk dat de BV’s hun zintuigen uitschakelen want de krioelende insecten zien er gruwelijk uit en stinken afschuwelijk. Rustig en beredeneerd blijven, is dan ook de boodschap, geen probleem voor Hanne Troonbeeckx.

Finalstunt: rechtop blijven op een zigzaggende tanker
De kandidaten die de twee eerste proeven ‘overleefd’ hebben, waaronder Hanne Troonbeeckx, moeten voor de finalestunt op een tanker staan die aan een hoge snelheid slalomt. Wie dit het langst volhoudt, is de winnaar van deze aflevering van “Fear Factor”.

Welke BV’s zijn het meest competitief ingesteld? Wie blijft er rustig onder het “Fear Factor”-geweld? Wie slaagt er in om zijn verstand op nul te zetten? En wie heeft genoeg lef om alle stunts tot een goed einde te brengen? Hanne Troonbeeckx maakt een grote kans!